ua en ru

Євромайдан: ПР впевнена в замовному характері акції на Майдані

Євромайдан: Донецька обласна організація Партії регіонів (ПР) категорично спростовує безсовісні заяви окремих політичних і громадських діячів Евромайдана про нібито насильницьку підвезення людей на мітинг "Донбас за стабільність, закон і порядок!" в підтримку Президента та уряду України. Про це повідомляє прес-служба ПР.

Євромайдан: Донецька обласна організація Партії регіонів (ПР) категорично спростовує безсовісні заяви окремих політичних і громадських діячів Евромайдана про нібито насильницьку підвезення людей на мітинг "Донбас за стабільність, закон і порядок!" в підтримку Президента та уряду України. Про це повідомляє прес-служба ПР (фото, відео).

На наш погляд, ці вигадки прихильників акції Євромайдан, є спробою спочатку дискредитувати мітинг, показати його нібито "замовний" характер. Авторів подібних вигадок анітрохи не бентежить той факт, що обурення останніми подіями в Києві взяло на Донбасі масовий характер, що сотні, тисячі людей звертаються в громадські приймальні Партії регіонів з вимогою покласти край масових акцій у Києві. Тому сьогоднішній мітинг у Донецьку - це об'єктивне вираження громадянського протесту наших прихильників і земляків проти антиконституційних дій опозиції і Евромайдана, їх щира громадянська позиція.

"Ми звертаємося до представників ЗМІ з проханням припинити ретранслювати і смакувати такі брехливі заяви", - йдеться про Евромайдане в повідомленні партії.

Євромайдан: ПР впевнена в замовному характері акції на Майдані

Євромайдан: ПР впевнена в замовному характері акції на Майдані

Фото: kri.com.ua

Також, у прес-службі ПР виступили зі зверненням: "Шановні журналісти! Якщо ви серйозно стурбовані "замовними мітингами", у вас є куди більш багатий матеріал для міркувань і журналістських розслідувань. Цей київський Євромайдан, безумовно замовна, спочатку проплачена і штучно організована акція".

Нагадаємо, що вранці 3 грудня, регіонали та їхні прихильники заявили про початок безстрокової акції на підтримку Президента. Правда, варто відзначити, що в акції на противагу Евромайдану беруть участь менше тисячі прихильників ПР. Згідно з повідомленням, там поставлена сцена, польова кухня та кілька великих наметів. Весь табір прихильників ПР оточений автобусами і сотнею бійців спецпідрозділу "Беркут". Також по периметру табір охороняє міліція. Відзначається, що в мітингу беруть участь тільки чоловіки, віком 20-30 років. Метою безстрокової акції є противагу акції Євромайдан, влаштованої прихильниками євроінтеграції.