ua en ru

Evraz Group оголосила про пропозицію про обмін акцій

Evraz Group оголосила про пропозицію про обмін акцій у зв'язку зі своєю реєстрацією у Великобританії. Така інформація міститься в опублікованому прес-релізі компанії.
Всі папери Evraz Group будуть обмінені на звичайні акції Evraz plc., включаючи розміщені у формі глобальних депозитарних розписок (GDR). Згідно з пропозицією, на одну існуючу акцію Evraz Group доводиться 9 акцій нової компанії, а на одну GDR - 3 акції. Компанія чекає, що обмін цінними паперами завершиться до 15:00 за київським часом 4 листопада 2011 р .
Материнською компанією групи стане New Evraz, яка планує отримати преміальний лістинг у Лондоні і включити свої акції в індекс FTSE 100. Крім того, нова компанія планує виплачувати щонайменше 25% чистого прибутку у вигляді дивідендів.
Еvraz Group - вертикально інтегрована металургійна і гірничодобувна компанія. Вона включає три ведучих російських сталеливарних підприємства - Нижньотагільський, Західно-Сибірський і Новокузнецький металургійні комбінати, а також компанії Evraz Palini e Bertoli в Італії, Evraz Vitkovice Steel в Чехії, Evraz Inc. NA, що об'єднує виробництва в США і Канаді. Крім того, компанії належать металургійні і рудні активи в Україні, південноафриканська Highveld Steel and Vanadium Corporation.