ua en ru

Якщо влада здійснить невеличкі передвиборчі подачки, це призведе до поглиблення інфляції, - Устенко

Якщо нинішня влада здійснить невеличкі передвиборчі подачки, це призведе до поглиблення інфляції та зростання цін на основні продукти та комунальні тарифи. Таку думку висловив в ході XVIII з'їзду Соціалістичної партії Україна (СПУ) Петро Устенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо зараз влада і здійснить невеликі передвиборчі подачки, то це лише поглибить інфляцію, тому що потрібно буде включити друкарський станок. А як наслідок після виборів ми побачимо стрімке зростання цін на основні продукти та комунальні тарифи", - заявив Устенко.

За його словами, сьогодні в країні спостерігається системна криза в усіх сферах життя: політичній, соціальній, економічній. "Все це ми отримали від теперішньої політики нинішньої влади, від олігархічних кланів. ... За всі роки незалежності України ніхто з державних керманичів не працював на український народ", - додав Устенко.

Нагадаємо, сьогодні в Києві почав роботу XVIII з'їзд Соціалістичної партії України. В ході проведення з'їзду планується підвести підсумки об'єднувального процесу, участь СПУ у виборах у Верховну Раду, які відбудуться 28 жовтня ц. р. Роботу з'їзду партії планують завершити до 15:30.