ua en ru

Ще два українські підприємства отримали право експорту продуктів в ЄС

Ще два українські підприємства отримали право експорту продуктів в ЄС Фото: Україна і ЄС (flicjr.com/petroporoshenko)

Кількість українських підприємств з правом експорту в ЄС збільшилося до 283

Ще два українських підприємства отримали право експорту продуктів в Європейський союз (ЄС). Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба).

"7 липня 2017 року ще два українських підприємства з виробництва харчових продуктів тваринного походження отримали право експорту на ринок ЄС. Таке право отримали підприємства з виробництва молока і молокопродуктів та з виробництва риби та рибної продукції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, зазначається, що тепер в країни ЄС мають право експорту 283 українських підприємства, в тому числі 103 виробників харчових продуктів, зокрема, виробники м'яса птиці, риби, меду, яєць, молока і молочних продуктів.

Крім того, в ЄС можуть експортувати 180 підприємств-виробників нехарчових продуктів тваринного походження, таких як пухо-пухові сировину, шкури, корми для непродуктивних тварин, субпродукти нехарчові, племінний матеріал, інші нехарчові продукти тваринного походження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що країни Європейського Союзу має право експорту 281 українське підприємство, в тому числі 101 виробник харчових продуктів.