ua en ru

Епідемія кору загрожує окупованим районам Донбасу, - штаб АТО

Епідемія кору загрожує окупованим районам Донбасу, - штаб АТО Фото: епідемія кору може спалахнути через бойовиків (facebook.com/abazia)

Окупаційні служби РФ намагаються приховати спалах кору в підконтрольних районах

Епідемія кору загрожує окупованим районам Донецької та Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що російські окупаційні служби намагаються приховати спалахи кору в своїх збройних формуваннях. Крім того, через лояльні ЗМІ поширюються новини про те, що нібито жителі підконтрольної Україні території користуються послугами лікарів у ОРДЛО.

"Насправді ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною. За інформацією розвідки штабу АТО, командування так званих армійських корпусів російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір. На сьогоднішній день медичної допомоги потребують більше трьох десятків "ихтамнетов" так званих окремої артилерійської бригади і 3 мотострілецької бригади 1 АК. Незважаючи на те, що різні інфекційні хвороби поширюються серед "Бойового братерства" з геометричною прогресією можна з певною часткою ймовірності припустити, що це тільки початок епідемії", - йдеться в повідомленні.

Прес-центр штабу АТО інформує: Епідемія кору загрожує тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей Ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація з кором в Україні стабілізувалася.