ua en ru

Елеватори "Нібулона" припинили закупівлю зерна

Елеватори ТОВ СП "Нібулон" припинили закупівлю зерна. Це випливає з інформації, розміщеної на офіційному сайті підприємства.
Крім того, Українська аграрна конфедерація (УАК) повідомляє, що у "Нібулона" "на власних баржах - 80 тис. т зерна. 60 тис. т власної кукурудзи приймати з полів нікуди!"
Зокрема, на сайті підприємства повідомляється, що закупівля с/г продукції зупинена з 19 жовтня ц.р. на терміналі ТОВ СП "Нібулон", Миколаївському КХП, агрокомбінаті Врадіївський (Миколаївська обл.), філії "Золотоніський" (Черкаська обл.), філія "Мар'янівський". З 22 жовтня ц.р. - На Колосовському елеваторі (Миколаївська обл.), У філії "Решетилівська" (Полтавська обл.), Філії "Смотрич" (Хмельницька обл.), Філія "Ромодан" (Полтавська обл.), Філія "Глобинський" (Полтавська обл.) , філія "Градизьк" (Полтавська обл.), філія "Артемівський" (Полтавська обл.), філія "Вітове" (Черкаська обл.), філія "Кам'янка-Дніпровська" (Запорізька обл.).
Нагадаємо, 4 жовтня ц.р. Кабмін ввів квоти на експорт 500 тис. т пшениці, 2 млн т кукурудзи, 200 тис. т ячменю і по 1 тис. т жита і гречки, які вступили в силу з моменту його опублікування в "Урядовому кур'єрі" 19 жовтня ц.р.