ua en ru

Електоральний рейтинг Путіна в Росії в листопаді збільшився до 72%, - опитування

Електоральний рейтинг Путіна в Росії в листопаді збільшився до 72%, - опитування
Електоральний рейтинг Путіна в Росії в листопаді збільшився до 72%.

Електоральний рейтинг Путіна в Росії в листопаді збільшився до 72%. Про це свідчать дані опитування, опубліковані сьогодні, 14 листопада, Фондом "Громадська думка" (ФОМ), передає "Російська газета".

Відповідаючи на запитання, за кого б вони проголосували, якби вибори глави держави відбулися у наступну неділю, 72% респондентів назвали прізвище Путіна. На другому місці з гігантським відривом і показником 5% слід лідер ЛДПР Володимир Жириновський, на третьому з чотирма відсотками - голова ЦК КПРФ Геннадій Зюганов.

Дослідження ФОМ показують, що електоральний рейтинг Путіна знаходиться на максимальних відмітках всі останні місяці: в серпні-жовтні - 70 відсотків, за даними опитування на 2-ге листопада він був також зафіксований на рівні 72 відсотки.

Рівень довіри Путіну в Росії також знаходиться на стабільно високому рівні - 84%. Відповідаючи на питання про довіру главі російської держави, 46% респондентів заявили про те, що "скоріше довіряють", а 38% - що довіряють безумовно. Ці показники практично не змінюються впродовж останніх місяців. Так, у вересні Путіну довіряють 83%, а в жовтні - ті ж 84%.

Дослідження було проведено 8-9 листопада в 64 суб'єктах РФ, його учасниками стали три тисячі осіб.

Нагадаємо, у жовтні 28% росіян прийшли до висновку, що президент Володимир Путін переслідує мету не допустити в Росії повстання проти корумпованого режиму, проводячи нинішню політику по відношенню до України.