ua en ru

В Еквадорі внаслідок ДТП з автобусом загинуло 14 людей

В Еквадорі внаслідок ДТП з автобусом загинуло 14 людей Фото: оформлення ДТП (pixabay.com)

Ще 26 осіб постраждало

У столиці Еквадору Кіто в результаті дорожньо-транспортної пригоди з автобусом загинуло 14 людей, ще 26 постраждало. Про це з посиланням на службу з надзвичайних ситуацій повідомляє місцева газета El Comercio.

Зазначено, що автобус перекинувся на дорозі, після чого загорівся. Причини події поки невідомі. Інцидент стався напередодні, 14 липня, проте про загиблих у службі з надзвичайних ситуацій повідомили лише 15 липня. Зокрема повідомлення про аварію надійшло о 21:44 за місцевим часом (5:44 за київським часом), уточнили в службі.

За інформацією видання, постраждалих під час ДТП госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості, багато хто з пасажирів автобуса отримали опіки.

Мало того, у службі з надзвичайних ситуацій побоюються, що кількість жертв може зрости. На місці події працювали 11 машин швидкої допомоги, зазначає видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Покровську Донецької області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася сьогодні, 15 липня 2017 року, постраждали три людини.