ua en ru

У Донецькій області внаслідок ДТП постраждали 3 особи

У Донецькій області внаслідок ДТП постраждали 3 особи Фото: ДТП (pixabay.com)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Покровську у Донецькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася сьогодні, 15 липня 2017 року, постраждали 3 особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"За попередніми даними, близько 12 години у Покровську 41-річний водій автомобілю "Форд" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Мазда", під керуванням 51-річного водія, який рухався у зустрічному напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП у Донецькій області постраждали водій автомобілю "Мазда", а також дві пасажирки автомобілю "Форд" 26 та 44 років.

За вказаним фактом порушено кримінальну справу за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

altalt

Фото: ДТП у Донецькій області (dn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаївській області поблизу м. Южноукраїнськ внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася сьогодні, 15 липня 2017 року, постраждали 4 людини, зокрема двоє дітей.