ua en ru

Експорт українських товарів до Канади за 5 місяців зріс на 73,4%, - МЕРТ

Експорт українських товарів до Канади за 5 місяців зріс на 73,4%, - МЕРТ Фото: ЗСТ України з Канадою діє вже 4 дні (hyser.com.ua)

В експорті з України до Канади за 5 місяців 2017 року були присутні поставки за 152 новими товарними підпозиціями

Експорт українських товарів до Канади за січень-травень 2017 року зріс на 73,4%. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у Facebook.

"Експорт товарів до Канади (за січень-травень 2017 року, - ред.) зріс на 73,4%, 8,3 млн доларів, якщо порівнювати з 5 місяцями 2016 року. В експорті з України до Канади за 5 місяців 2017 року були присутні поставки за 152 новими товарними підпозиціями", - йдеться у повідомленні.

Так, МЕРТ опублікував інфографіку про торгівлю між Україною і Канадою за січень-травень 2017 року. Зокрема, Україна поставляє до Канади продукцію машинобудування, АПК та харчової, металургійної, хімічної промисловості.

Також у відомстві склали топ-7 товарів експорту і імпорту. Зокрема, найчастіше експортуються соки, автомобілі, частини локомотивів, мед, барвники, мідь, а імпортуються - вугілля, ліки, риба, автомобілі, соєві боби.

6 раундів переговорів, підписання, ратифікація двома парламентами, підписання Президентом України та Генерал-губернаторо...

Опубліковано Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 3 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що угода про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і Канадою офіційно набула чинності 1 серпня.