ua en ru

Екс-регіонал Олійник повідомив про підпал будинку його сина в Черкасах

Екс-регіонал Олійник повідомив про підпал будинку його сина в Черкасах Фото: будинок сина Олійника в Черкасах після пожежі

Колишній нардеп опублікував фотографії спаленого будинку

У Черкасах в ніч на 12 листопада невідомі підпалили будинок середнього сина колишнього народного депутата, екс-регіонала Володимира Олійника - Дениса. Про це сам Олійник-старший повідомив у своєму Facebook.

"Сьогодні вночі спалили будинок мого середнього сина Дениса в Черкасах. В 5 ранку пожежники встигли загасити те, що залишилося. За попередніми суджень - підпал даху", - повідомив Володимир Олійник.

Він додав, що повідомить інші подробиці інциденту після бесіди з правоохоронцями.

При цьому екс-регіонал звинуватив у події Президента України Петра Порошенка.

Сегодня ночью сожгли дом моего среднего сына Дениса в Черкассах. В 5 утра пожарные успели потушить то, что осталось. П...

Posted by Владимир Олейник on 11 ноября 2015 г.

Зазначимо, Володимир Олійник родом з Черкаської області, довго жив і працював у Черкасах. З 2006 р. Олійник був народним депутатом Верховної Ради України V скликання від Блоку Юлії Тимошенко; з березня 2010 р. нардепом парламенту VI скликання від Партії Регіонів. Олійник був співавтором законів 16 січня. Влітку 2015 р. так званий "Комітет порятунку України", ініційований колишнім прем'єр-міністром України Миколою Азаровим запропонував Олійника на посаду "альтернативного президента України".