ua en ru

Екс-нардепа Маркова випустили з в'язниці в Італії, - Азаров

Екс-нардепа Маркова випустили з в'язниці в Італії, - Азаров Фото: екс-нардеп Ігор Марков

Ігоря Маркова відпустили під домашній арешт в Італії

Колишнього народного депутата України Ігоря Маркова сьогодні, 5 вересня, випустили з в'язниці в Італії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Сьогодні нарешті італійське правосуддя виконало рішення суду і звільнив з в'язниці відомого українського опозиційного діяча, члена Комітету порятунку України Ігоря Маркова", - написав Азаров.

За його словами, Марков налаштований на продовження своєї політичної діяльності".

"Комітет порятунку України продовжить свою боротьбу за остаточне звільнення Ігоря Маркова, затриманого італійськими властями", - заявив Азаров.

Всем, кому небезразлична судьба Игоря МарковаСегодня наконец-то итальянское правосудие выполнило решение суда и освобо...

Posted by Николай Азаров on 5 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 12 серпня Ігор Марков був затриманий в Італії у місті Сан-Ремо на вимогу українського бюро Інтерполу. Через два дні італійський суд його заарештував.

Пізніше суд Генуї змінив Маркову запобіжний захід, перевівши його з в'язниці під домашній арешт. Проте українському політику доводилося залишатися у в'язниці, оскільки в Італії на нього не вистачило електронного браслета.