ua en ru

Екс-нардеп від Партії регіонів розповів, скільки грошей передав на мітинг під Радою

Екс-нардеп від Партії регіонів розповів, скільки грошей передав на мітинг під Радою Фото: Володимир Олійник (facebook.com)

Екс-нардеп Олійник заявив, що попросив українських бізнесменів дати 150 тис. гривень для одного намету під Радою

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник заявив в Facebook, що попросив українських бізнесменів дати 150 тис. гривень для підтримки одного з наметів на мітингу під Верховною Радою.

"На Майдані стоїть не моє наметове містечко, а одна палатка. Грошей з Росії в Україну ніхто не пересилав. 150 тисяч гривень на моє прохання дали українські бізнесмени, яких дістала нинішня влада. І це гроші не за Міхо (Михайла Саакашвілі, - ред.), а проти Петра Порошенка", - написав Олійник.

Нагадаємо, раніше з'явилося відео, на якому колишній народний депутат заявив, що бере участь у фінансуванні мітингу біля будівлі Верховної Рада.

"Я не тільки підтримую. Там стоїть одна моя палатка, я її фінансую. Там черкащани, тому звернулися до мене. Є витрати, пов'язані з утриманням, харчуванням, сім'ї підтримати. Я фінансово підтримую", - зазначив Олійник, який в період з 1994 по 2002 рік був мером Черкас.

Його слова прокоментував міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Олійник - депутат-утікач Партії регіонів і соратник Януковича (екс-президента Віктора Януковича, - ред.) повідомив, що профінансував наметове містечко перед Радою. Тепер, сподіваюся, всім стало зрозуміло, за чиї гроші банкет, витканий з провокацій крові людей, розпуску парламенту, Нацгвардії, СБУ та дурнуватих ультиматумів", - підкреслив міністр.