ua en ru

Екс-комуністи перейшли в групу Курченко "За мир і стабільність" навмисно, - політолог

Олександр Голуб з іншими депутатами-втікачами з фракції КПУ в парламенті перелетіли в парламентську групу Курченко "За мир і стабільність" навмисно. Про це повідомив політолог Андрій Золотарьов.

"Всі розмови про те, що Голубу відкрилося щось космогонічне, що перевернуло його свідомість, впало перед невблаганною логікою реалій української політики, коли тушка Голуба і його зграї акуратно були заманені купюрами зеленого кольору. Як відомо, олігарх-втікач (Сергій Курченко - ред.) намагається оформити таку собі подобу політичної сили в так звану фракцію "За мир і стабільність", за якою стоять такі одіозні фігури, як: Балицький і Грушевський. Це склепанный на швидку руку псевдополитический проект, за яким стоять особисті інтереси пана Курченко", - зазначив він.

При цьому політолог розповів яке майбутнє чекає перебіжчиків з Комуністичної партії.

"Це власний вибір даних персонажів, але зазвичай такі перебіжчики відправляються на політичне кладовище. Тепер їх політична цінність дорівнює нулю, і тепер вони перетворюються на предмет одноразового використання", - резюмував він.

Нагадаємо, 2 липня у Верховній Раді Україні створена нова фракція "За мир і стабільність". До складу групи увійшли нардепи Віталій Грушевський, Євген Балицький, колишній представник Компартії в парламенті Олександр Присяжнюк. Фракція планує оформитися в новий політичний проект для участі у виборах.