ua en ru

Екс-капітан "Челсі" Террі продовжить кар'єру в "Астон Віллі"

Екс-капітан "Челсі" Террі продовжить кар'єру в "Астон Віллі" Фото: Джон Террі (avfc.co.uk)

П'ятикратний чемпіон Англії поставив підпис під угодою однорічним

Колишній капітан лондонського футбольного клубу"Челсі" і збірної Англії з футболу захисник Джон Террі підписав контракт з "Астон Віллою". Про це повідомляє прес-служба клубу.

П'ятиразовий чемпіон Англії поставив підпис під угодою однорічним.

"Я радий приєднатися до" Астон Віллі ". Це клуб, яким я захоплювався здалеку протягом багатьох років. Не можу дочекатися, коли почну тренуватися з командою. Хочу допомогти" Астон Віллі "домогтися чогось особливого в цьому сезоні", - цитує Террі прес-служба клубу.

У сезоні 2016/17 чемпіонату Англії в складі "Челсі" Террі провів дев'ять матчів і забивши один гол. Легендарний футболіст допоміг своєму клубу повернути звання чемпіона Англії.

У складі "Челсі" Террі з 1998 року став п'ятикратним чемпіоном Англії, п'ятиразовим володарем Кубка країни, триразовим володарем Кубка футбольної ліги, дворазовим володарем Суперкубка Англії, виграв Лігу чемпіонів і Лігу Європи.

Нагадаємо, раніше захисник лондонського "Челсі" Джон Террі повідомляв, що визначиться зі своїм майбутнім після завершення фінального матчу за Кубок Англії з "Арсеналом", який відбувся 27 травня.