ua en ru

Єгипетська власда назвала основну версію аварії А321

Єгипетська власда назвала основну версію аварії А321 Фото: літак А321

Всі показники свідчать, що до катастрофи призвела технічна несправність

Всі свідчення вказують, що до краху російського на Синайському півострові А321 призвела технічна несправність, а не зовнішній вплив. Про це заявив представник уряду Єгипту Хусам аль-Кувейш.

Наголошується, офіційний представник єгипетського уряду Хусам аль-Кувейш в ефірі телеканалу «Аль-Хаят» пояснив крах А321 технічними неполадками, про що єгипетська влада говорили незабаром після катастрофи, після чого на перше місце вийшли версії про інцидент на борту літака, який привів до краху.

Як повідомляється, всі свідчення вказують, що до катастрофи призвела технічна несправність.

"Штучні супутники, що знаходяться в розпорядженні США і Росії, виключили ймовірність катастрофи через теракту. Все вказує на те, що літак впав через технічні несправності всередині", - сказав він.

Раніше інше джерело в технічній комісії запропонувало не повідомляти висновки про аварію літака російської авіакомпанії, щоб "не дезінформувати громадськість". За його словами, "мова йде про поширювані заяви як з боку поінформованих джерел в Каїрі, так і з боку експертів, нібито близьких до представників розслідування".

Нагадаємо, раніше эксперті назвали три можливі версії катастрофи лайнера А321.