ua en ru

Єгипет опублікує доповідь щодо краху Airbus 320 протягом місяця

Єгипет опублікує доповідь щодо краху Airbus 320 протягом місяця Фото: фрагменти потерпілого катастрофу літака

В даний час, всі знайдені фрагменти літака збираються на одному зі складів єгипетської армії

Початковий звіт комісії про катастрофі літака Airbus A320 EgyptAir над Середземним морем буде опублікований протягом місяця. Про це повідомив голова комісії з розслідування катастрофи лайнера Айман аль-Мукаддам, передає ТАСС.

"Початковий доповідь про катастрофу буде опублікований протягом місяця; він буде містити всю зібрану інформацію та звіти щодо даного інциденту на день його (доповіді) публікації", - зазначив голова комісії.

За його словами, в даний час, всі знайдені фрагменти потерпілого катастрофу літака збираються на одному зі складів єгипетської армії, потім всі вони будуть перевезені у міжнародний аеропорт Каїра для досконального вивчення.


"Весь процес знаходиться під контролем комісії з розслідування катастрофи", - повідомив аль-Мукаддам.

Нагадаємо, 19 травня пасажирський літак авіакомпанії EgyptAir, що прямував з Парижа в Каїр рейсом MS804, пропав з радарів над Середземним морем в повітряному просторі Єгипту. На борту перебували 66 пасажирів і членів екіпажу.

На наступний день, 20 травня, НД Єгипту повідомили, що уламки літака, а також речі пасажирів були виявлені в 290 кілометрах в море на північ від міста Олександрії. За даними авіації Єгипту, які вижили в катастрофі, імовірно, немає.

Експерти з Франції повідомили, що на борту впав у Середземному морі єгипетського авіалайнер A320 було задимлення.