ua en ru

Єфремов прогнозує, що ВР сьогодні працювати не буде

Верховна Рада сьогодні працювати не буде, прогнозує глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Про це він повідомив РБК-Україна.

Верховна Рада сьогодні працювати не буде, прогнозує глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Про це він повідомив РБК-Україна.

"Станом на вчора, коли відбулися чергові консультації у Рибака, я не побачив особливого бажання в опозиції працювати. Опозиція збирається прийти в парламент і відразу ж взяти перерву, за нашою інформацією, а потім проводити чергові консультації у спікера, затягуючи процес. У свій день вони не хочуть працювати", - сказав він.

При цьому Єфремов підкреслив, що питання виборів у Києві Партія регіонів не підтримуватиме.

"Ми пам'ятаємо, що вчора це питання вже ставили на голосування. Опозиція сама його провалила. Тому немає ніякого сенсу ставити його сьогодні повторно", - зазначив він.

У той же час, нардеп від фракції "Удар" Павло Розенко заявив, що сьогодні робота ВР буде залежати від подій в Київраді. За його словами, лідери опозиції перебувають під Київрадою і, очевидно, що в залежності від того, як будуть розвиватися події, залежатиме робота в парламенті. Питання Києва і виборів знову будуть підніматися опозицією в парламенті.

При цьому Розенко додав, що фракції опозиції на даний момент не збираються блокувати роботу парламенту.

Нагадаємо, що сьогодні відкрилося засідання Київради, роботу якого опозиція вважає нелегітимною. З ранку, приміщення Київради посилено охороняється співробітниками "Беркута" і міліції в очікуванні сьогоднішньої сесії столичної мерії.