ua en ru

Єфремов пропонує нардепам в ході години запитань до уряду 21 червня заслухати Вілкула

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує народним депутатам у п'ятницю, 21 червня, під час години запитань до уряду заслухати звіт віце-прем'єра Олександра Вілкула про стан автодоріг України. Про це Єфремов заявив в ході погоджувальної ради у Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

На думку Єфремова, також з цього питання може виступити міністр інфраструктури Володимир Козак.

Крім того, Єфремов запропонував заслухати главу Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій (ГосЧС) Михайла Болотських про стан протипожежної готовності зважаючи спекотного літа.

Також Єфремов вважає за необхідне заслухати міністра культури Леоніда Новохатько про підготовку святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

"У цю п'ятницю було б логічним, щоб виступило міністерство культури по 200-річчю з дня народження Шевченка, про підготовку до даної дати. Відповідний віце-прем'єр доповість про стан доріг в нашій державі та про перспективи їх ремонту, будівництва нових доріг. І враховуючи спекотне літо, яке починається на всій території України, нам потрібно вже сьогодні говорити про протипожежну ситуацію, щоб не отримували проблеми постфактум. Тому ГосЧС могло було б доповісти з даної ситуації", - заявив Єфремов.