ua en ru

Єфремов: Правоохоронні органи у справі Тимошенко діють в рамках закону

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що правоохоронні органи, які приймають рішення про виїзні судові засідання у справі Юлії Тимошенко та ряду інших дій щодо лідера БЮТ-Батьківщина, діють в рамках закону. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не думаю, що фахівці з правоохоронних органів, які займаються цим питанням, хоча б у чомусь перевищують свої повноваження відповідно до закону, тому що вони розуміють, наскільки гостро стоїть ця проблема і, як мені здається, вони будуть діяти в рамках закону ", - сказав Єфремов.

У той же час він повідомив, що дану ситуацію не беруться коментувати навіть вузькопрофільні юристи через відсутність повної та об'єктивної інформації, і, як заявив лідер фракції Партії регіонів: "Якщо хтось, в тому числі і адвокати, нам скажуть, що хтось порушує ці рамки (рамки закону), ми готові цих фахівців запросити, і керівників цих органів запросити до парламенту, заслухати і дати відповідну оцінку з даного питання ", - сказав він.

Єфремов підкреслив, що парламент не зацікавлений, щоб у питанні Тимошенко порушувалося законодавство.