ua en ru

Є.Ромащин стане генеральним директором компанії "Гірські машини".

Євгеній Ромащин був представлений колективу компанії "Гірські машини" як майбутній генеральний директор. Є.Ромащин займе позицію генерального директора "Гірських машин" після того, як будуть дотримані всі необхідні формальності. Планується, що на це буде потрібно близько місяця, повідомляє сьогодні прес-служба компанії.

До вступу Є.Ромащина на посаду виконувати обов'язки генерального директора буде перший заступник генерального директора з юридичних і фінансових питань Оксана Давиденко.

Сергій Павленко, який раніше обіймав пост генерального директора компанії "Гірські машини", залишив компанію за погодженням сторін.

Основним видом діяльності компанії "Гірські машини" є виробництво і реалізація продукції для вугільної галузі. Компанія здійснює комплексні постачання гірничошахтного устаткування, його авторський супровід і сервісне обслуговування.

Є.Ромащин з серпня 2005 р. по серпень 2007 р. працював в групі ДТЕК, спочатку очолював фінансову дирекцію, після - дирекцію з видобутку і збагачення вугілля.