ua en ru

Джошуа може втратити титул IBF, - промоутер

Джошуа може втратити титул IBF, - промоутер Фото: Ентоні Джошуа

Команда британця не розраховує на захист поясу проти Кубрата Пулєва

Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа у разі перемоги в титульному поєдинку над Володимиром Кличко може відмовитися від свого пояса заради боїв за іншими престижними версіями. Про це повідомив промоутер британця Едді Хирний, передає vringe.com.

"Є ймовірність, що Ентоні доведеться відмовитися від одного з титулів, якщо нам не вдасться домовитися з організацією. Я особливо не зациклююся на поясах, хоча і хотів би, щоб в Джошуа були вони всі. Але як свого часу з'ясував Тайсон Ф'юрі, це не дуже і можливо", - сказав він.

"З Ентоні може статися те ж, що і з Ф'юрі, який відмовився від обов'язкового захисту і втратив пояс. Не схоже, щоб з цього правила були винятки. Що ж, якщо так, ми приймемо оптимальне для нас рішення на майбутнє", - сказав промоутер.

Справа в тому, що організація наполягає на захисті чемпіона проти обов'язкового претендента з Болгарії Кубрата Пулєва, однак Ентоні та його команда вважають за краще дивитися в бік об'єднавчого поєдинку проти одного з чемпіонів з іншим престижним версіями.

Поєдинок Джошуа - Кличко відбудеться 29 квітня на стадіоні в Лондоні.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада (WBC) позбавив пояса організації британського боксера Тоні Белл, який раніше вирішив піднятися в суперважку вагу.