ua en ru

Донецька залізниця сьогодні буде надсилати всі пасажирські поїзди, крім одного, з Ясинуватої

Донецька залізниця 14 серпня буде відправляти з Ясинуватої всі пасажирські поїзди, крім поїзда №584 Маріуполь-Київ.

Донецька залізниця 14 серпня буде відправляти з Ясинуватої всі пасажирські поїзди, крім поїзда №584 Маріуполь-Київ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби донецької залізниці.

"У зв'язку з руйнуванням залізничної інфраструктури на ділянці Донецьк-Ясинувата всі пасажирські поїзди далекого прямування 14 серпня будуть відправлятися зі станції Ясинувата. Виняток становить поїзд №584 Маріуполь-Київ, який відправляється з Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, склад поїзда включає 12 вагонів.

Також призначено курсування приміських поїздів на ділянці Святогірськ - Курдюмівка.

У прес-службі також додали, що внаслідок бойових дій в районі залізничних вокзалів Донецьк і Ясинувата з технічних причин та з-за неможливості забезпечити безпеку пасажирів не були відправлені поїзда №37 Донецьк-Київ, №84 Маріуполь-Київ і №143 Донецьк-Санкт-Петербург.

"Для пасажирів цих поїздів сформований приміський потяг сполученням Донецьк (відправлення о 11:19) - Ясинувата з подальшою пересадкою в приміський поїзд Ясинувата (13:49) - Дружківка (15:40) і подальшою пересадкою в електропоїзд Інтерсіті+ №712 Дружківка (17:37) - Київ (23:40). Бажаючі можуть скористатися цим маршрутом по проїзним документам, придбаним на зазначені невідправлені поїзда", - повідомили в донецькій залізниці.

У той же час в прес-службі "Укрзалізниці" уточнили, що сьогодні з Ясинуватої планується відправити 7 поїздів далекого сполучення: №69 Донецьк-Львів, №125 Ясинувата-Київ, №47 Донецьк-Севастополь, №37 Донецьк-Київ, №10 Донецьк-Москва, №91 Ясинувата-Одеса і №341 Ясинувата-Сімферополь.

Нагадаємо, станом на 13 серпня, в результаті бойових дій на сході України залишаються пошкодженими 187 залізничних об'єктів.