ua en ru

Двох прокурорів-хабарників з Харківської обл. звільнили і заарештували

Двох прокурорів-хабарників з Харківської обл. звільнили і заарештували Фото: прокурорів спіймали на хабарі

Суд встановив заставу для корупціонерів

Печерський районний суд міста Києва заарештував двох прокурорів з Харківської області, яких раніше затримали на хабарі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України (ГПУ).

"29 вересня 2015 року Печерський районний суд міста Києва розглянув клопотання про обрання міри запобіжного заходу щодо двох прокурорів з Харківщини, які були затримані прокурорами відділу і слідчими управління з розслідування в кримінальних провадженнях щодо працівників прокуратури та інформаційної безпеки Генеральної прокуратури України спільно з оперативними співробітниками Головного управління "К" Служби безпеки України 27 вересня цього року за підозрою в отриманні неправомірної вигоди на загальну суму 10 тис. дол.", - йдеться в повідомленні.

Суд погодився з обґрунтованістю пред'явленого підозри і застосував до підозрюваних запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Як відзначається, обидва прокурора зараз звільнені з займаних ними посад.

Нагадаємо, 27 вересня у Харкові при отриманні хабара затримали двох прокурорів - заступника прокурора Вовчанського району Харківської області та прокурор відділу Харківської обласної прокуратури.