ua en ru

Рух поїздів з Львову та Івано-Франківську затримується через повідомлення про замінування

Рух поїздів № 142 Львів - Київ та №44 Івано-Франківськ - Київ затримується через повідомлення про замінування.

Рух поїздів № 142 Львів - Київ та №44 Івано-Франківськ - Київ затримується через повідомлення про замінування. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"19 лютого через повідомлення про замінування рухомого складу, які надходили до правоохоронних органів, сталися затримки в русі поїздів № 142 Львів-Київ та №44 Івано-Франківськ - Київ для проведення перевірок. Поїзди прибудуть до Києва із затримками. Зараз вони знаходяться на шляху прямування.", - йдеться в повідомленні.

Так, поїзд № 142 Львів - Київ, який було затримано на ст. Володимир Волинський, до Києва прибуде орієнтовно близько 12:00, із запізненням на 3:30.

Поїзд №44 Івано-Франківськ - Київ правоохоронці перевіряли у Коростені. Наразі він уже продовжив рух до Києва і прибуде до столиці із затримкою орієнтовно на 4 години.

"Укрзалізниця" нагадує про кримінальну відповідальність за неправдиві повідомлення про замінування", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 12, 14 та 14 лютого надходили анонімні повідомлення про можливі вибухи на вокзалах станцій Київ-Пасажирський, Центральний, Південний, Дарниця та Бердичів. У жодному із випадків інформація про вибухові пристрої на об'єктах залізничної інфраструктури не підтвердилася. Правопорушення розслідуються.