ua en ru

ДТП з Трухіним: у "Слузі народу" обіцяють виключити депутата з фракції

ДТП з Трухіним: у "Слузі народу" обіцяють виключити депутата з фракції Фото: народний депутат Олександр Трухін (facebook.com)

Нардеп Олександр Трухін, який став учасником ДТП на Бориспільській трасі, має бути виключений з фракції "Слуга народу". Депутат має співпрацювати зі слідством.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови фракції у Верховній раді Давида Арахамії.

За його словами, фракція чекала офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних полицівських камер говорять більше, ніж він може сказати у своє виправдання.

"Вважаю, що Олександру Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії "Слуга народу". Він має негайно вийти самостійно, але навіть якщо він цього не зробить - таке рішення все одно буде прийнято, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить нам зібрати кворум і провести результативне голосування", - йдеться в заяві.

Арахамія зазначив, що в інших питаннях Олександр Трухін має співпрацювати зі слідством, щоб відповісти на питання, що стосуються ДТП і всього, що відбувається після нього.

Раніше "Українська правда" оприлюднила розслідування з відео ДТП, учасником якої був нардеп. Поліціянт, чия була камера, підтвердив, що депутат пропонував хабар, щоб покинути місце події. За словами поліціянта, нардеп мав ознаки сп'яніння.

Хто саме був за кермом, на відео не видно.