ua en ru

ДТП з російськими дипломатами: у поліції розповіли подробиці

ДТП з російськими дипломатами: у поліції розповіли подробиці Фото: ДТП з російськими дипломатами (facebook.com/KyivOperativ)

Працівник посольства РФ намагався покинути місце аварії

Винуватець ДТП з російськими дипломатами в Києві, яка сталася в ніч на 1 квітня 2018 року, намагався втекти з місця події. Про це повідомив керівник департаменту комунікацій Національної поліції Ярослав Тракало, передає "112 Україна".

"Водій автомобіля на дипломатичних номерах посольства РФ не впорався з керуванням, скоївши наїзд на припаркований транспортний засіб. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Винуватець ДТП намагався покинути місце події, однак був зупинений", - повідомив Тракало.

За його словами, у водія були ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні не змогли скласти на нього протокол про адміністративне порушення, так як він пред'явив документ співробітника посольства. Він також зазначив, що поліції невідомо, де зараз знаходиться винуватець ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві сталася ДТП з участю автомобіля дипломатів Російської Федерації. Також повідомлялося, що водій автомобіля дипломатичного представництва РФ відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння.