ua en ru

ДТП у Харкові: суд відмовився визнати потерпілим другого учасника аварії

ДТП у Харкові: суд відмовився визнати потерпілим другого учасника аварії Фото: ДТП у Харкові (УНІАН)

ДТП у Харкові відбулася 18 жовтня

Київський районний суд Харкова відмовився визнати потерпілим другого учасника аварії на Сумській, яка відбулася 18 жовтня 2017 року. Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom з посиланням на відповідне рішення суду.

Згідно з повідомленням, суд відхилив скаргу адвоката Геннадія Дронова (водій Volkswagen Touareg, - ред.) на те, що слідчий не визнав його потерпілим.

Як повідомляється, відповідну скаргу подав адвокат Сергій Перепелиця.

Відповідне клопотання надійшло в Київський районний суд Харкова 30 жовтня 2017 року, в якому заявники просять визнати незаконними дії слідчого відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ НП в Харківській області, які полягають у відмові у визнанні Дронова потерпілим.

Суддя зазначене прохання відхилив. На думку судді Світлани Муратової, приймати рішення про статус Дронова необхідно після проведення всіх необхідних слідчих дій та експертиз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30 жовтня одного з постраждалих ДТП у Харкові виписали з лікарні.

Зазначимо, увечері 18 жовтня в центрі Харкова на вулиці Сумській сталася ДТП: дівчина на автомобілі "Лексус" після зіткнення з Volkswagen Touareg збила людей. В результаті аварії загинули 6 осіб.