ua en ru

ДТП у Харкові: суд може призначити обвинуваченій заставу або відправити під домашній арешт

ДТП у Харкові: суд може призначити обвинуваченій заставу або відправити під домашній арешт Фото: ДТП у Харкові (УНІАН)

Прокуратура має намір наполягати на взятті Зайцевої під варту

Київський районний суд Харкова може призначити заставу або відправити під домашній арешт підозрювану у скоєнні смертельного ДТП у Харкові Олену Зайцеву. Про це у Facebook повідомив народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Прокуратура і поліція буде наполягати на обранні запобіжного заходу у вигляді арешту на період слідства щоб уникнути спроби ухилитися від відповідальності за скоєне. Суд по даній статті обвинувачення може відмовитися прийняти рішення про арешт підозрюваної і обрати їй запобіжний захід у вигляді застави або домашнього арешту", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що судове засідання по мірі запобіжного заходу для Олени Зайцевої, яка підозрюється у ДТП в Харкові, розпочнеться о 14:00. Зазначимо, Зайцеву в наручниках вже доставили в Київський районний суд Харкова.

ДТП у Харкові сталася увечері 18 жовтня на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. В результаті аварії загинули п'ятеро пішоходів, ще шість осіб отримали важкі травми.