ua en ru

ДТП у Харкові: суд заарештував винуватицю аварії

ДТП у Харкові: суд заарештував винуватицю аварії Фото: Арсен Аваков (mvs.gov.ua)

Аваков розповів про розслідування смертельної ДТП у Харкові

Правоохоронці затримали, а суд уже заарештував винуватицю смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові. Про це у Facebook повідомив міністр закордонних справ України Арсен Аваков.

"Винуватиця затримана поліцією і арештована судом. Поліція проводить розслідування, вивчає, зокрема, роль водія другої машини, що брала участь в ДТП, за наслідками якого, сподіваюся, суд прийме адекватне тяжкості вчиненого кожним з них рішення", - зазначив Аваков.

ВОЙНА НА ДОРОГАХ. 2016 год - 3187 ПОГИБШИХ, 2017 год (9мес) - 2317. КАК ЕЕ ПРЕКРАТИТЬ. ПРОШУ ПОМОЩИ И ПОДДЕРЖКИ. Прежде...

Опубліковано Arsen Avakov 19 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше з'явилося відео зіткнення автомобілів в ході ДТП у Харкові. Смертельна аварія сталася напередодні ввечері в центрі міста. За попередніми даними, 5 людей загинули і ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поліція відкрила кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватиці ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі. За даними правоохоронців, водій Lexus проїхала на червоне світло на швидкості не менше 100 км/год, в результаті чого сталося зіткнення.