ua en ru

ДТП у Харкові: з'явилося відео зіткнення

ДТП у Харкові: з'явилося відео зіткнення Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

ДТП у Харкові відбулося вчора ввечері

Член колегії Міністерства внутрішніх справ Укрнаїни, нардеп Антон Геращенко опублікував відео вчорашньої дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Після його перегляду в мене немає сумнівів у вині дівчини мажора, водія "Лексус". Вона поїхала на червоне світло на швидкості не менше 100 км на годину, коли інші машини почали рух на зелене світло світлофора. (Четверта секунда, правий нижній кут)", - написав він.

З'явилося перше відео смертельного ДТП в Харкові. Після його перегляду у мене немає сумнівів у вині дівчата мажору, під...

Опубліковано Антоном Геращенком 19 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Харкова в середу ввечері, 18 жовтня, відбулася масштабна дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, 11 людей постраждали, 5 громадян загинули, 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідчі органи порушили кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.