ua en ru

ДТП у Харкові: суд заарештував підозрювану на 2 місяці

ДТП у Харкові: суд заарештував підозрювану на 2 місяці Фото: суд (twitter.com/nab_ukr)

Суд заарештував підозрювану без можливості внесення застави

Київський районний суд Харкова заарештував підозрювану у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові Олену Зайцеву на 2 місяці. Про це стало відомо під час оголошення вироку суду.

Так, суд заарештував підозрювану в ДТП у Харкові Олену Зайцеву, яка була за кермом позашляховика Lexus, на 60 днів до 16 грудня без можливості внесення застави.

Відзначимо, увечері 18 жовтня 2017 року центрі Харкова в результаті ДТП постраждало 11 осіб. 5 пішоходів загинули, і ще 6 харків'ян перебувають з травмами в лікарні.

Так, повідомлялося, що у підозрюваної Олени Зайцевої є 8 задокументованих порушень ПДР, серед яких порушення парковки, перевищення швидкості, проїзд на заборонний сигнал світлофора. У всіх випадках дівчина відбувалася штрафами, загальна сума яких не перевищила 2 тис. гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський районний суд Харкова обиратиме запобіжний захід винуватиці смертельного ДТП в Харкові. Водій автомобіля Lexus була затримана в порядку ст. 208 КПК України.