ua en ru

ДТП у Харкові: помер ще один постраждалий

ДТП у Харкові: помер ще один постраждалий Фото: ДТП в центрі Харкова (Нацполиция)

За кермом автомобіля "Лексус" перебувала жінка 1997 року народження

Кількість загиблих в результаті ДТП в Харкові збільшилася до шести осіб. Про це повідомив директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко, передає телеканал "112-Украина".

Тим часом народний депутат, колишній радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що за кермом автомобіля "Лексус" перебувала жінка 1997 року народження.

"Водії обох авто залишилися живі. Їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння", - написав Геращенко.

Тільки що в моєму рідному Харкові сталася жахлива трагедія. На перехресті вул. Сумської та вул. Бурсацький спуск автомоб...

Опубліковано Антоном Геращенком 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Нацполіції повідомили, що дві дівчини, які постраждали в результаті ДТП в центрі Харкова, знаходяться в реанімації у вкрай важкому стані, лікарі борються за їхнє життя. В цілому в результаті ДТП у Харкові постраждали 11 осіб.

"По загальній картині, яка вже зрозуміла слідчим, водій "Лексуса" рухався по вулиці Сумській у напрямку театру. В цей час з Бурсацького узвозу піднімався "Фольксваген". В результаті зіткнення з "Фольцваген" автомобіль "Лексус" викинуло на тротуар, де перебувала група громадян", - розповіли в поліції.