ua en ru

Бійка між фанами Росії і Англії в Марселі могла бути спровокована сигнальною ракетою

Бійка між фанами Росії і Англії в Марселі могла бути спровокована сигнальною ракетою Фото: футбольний матч чемпіонату Європи-2016 Англія - Росія

Французькі ЗМІ повідомляють, що загострення ситуації на стадіоні почалося після того, як з боку російських уболівальників у британський сектор була випущена сигнальна ракета

Заворушення в Марселі після футбольного матчу чемпіонату Європи-2016 Англія - Росія, які переросли в бійку між фанами збірних, могли бути спровокований випущеної сигнальною ракетою. Про це повідомляє BBC з посиланням на очевидців.

Як зазначає видання, загострення ситуації на стадіоні "Велодром" почалося після того, як з боку російських уболівальників ближче до кінця гри у британський сектор була випущена сигнальна ракета. Деякі фанати почали перелазити через бар'єри, призначені для поділу секторів.


Спортивний редактор видання Ден Роан у своєму Twitter написав, що у англійських уболівальників почалася паніка, вони перестрибували огорожу.

"Є серйозні питання до УЄФА. Паніка, швидше за все, була викликана вибухом. Як це пристрій могло опинитися на стадіоні?", - висловив Роан обурення.

У той же час французька газета La Provence виклала відео, зняте одним з очевидців. На записі видно, як праворуч від знімав, хтось запускає ракету, яка летить через поле в бік сектора з англійськими фанатами. На наступному уривку відео вболівальники залишають свої місця.
Angleterre-Russie : incidents dans le virage... LaProvence

Нагадаємо, вчора, 11 червня в Марселі після закінчення матчу чемпионта з футболу Євро-2016 між збірними Англії та РФ бійка між фанами спалахнула прямо на трибунах. В результаті зіткнень футбольних фанатів постраждала 31 людина.