ua en ru

Довіра громадян до ДСНС зросла з 9% до 54% за п'ять років, - радник голови МВС

Довіра громадян до ДСНС зросла з 9% до 54% за п'ять років, - радник голови МВС Фото: Зорян Шкіряк (facebook.com-dmitriy.brook.ua)

У 2013-14 роках довіра громадян до служби була на рівні 9,11%

Довіра громадян до Державної служби з надзвичайних ситуацій виросла в рази. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає прес-служба ДСНС.

Так, 20 квітня у ДСНС відбулося розширене засідання колегії за підсумками роботи впродовж І кварталу 2018 року.

"Сьогодні довіра до Служби з надзвичайних ситуацій з боку українського народу виросла в рази. В 2013-14 роках вона була на рівні 9,11%, а вже зараз цей показник складає 54 відсотки. І це за різними соціологічними опитуваннями", - зазначив радник голови МВС.

Крім того, перший заступник голови ДСНС Олег Мельчуцький під час наради зазначив, що у цьому році спостерігається зменшення кількості постраждалих у надзвичайних ситуаціях у п'ять разів.

"Надзвичайних ситуацій соціального характеру упродовж І кварталу 2018 року не зареєстровано. Також, порівняно із аналогічним періодом 2017 року, спостерігається зменшення кількості постраждалих у НС у 5 разів, а кількість загиблих залишилась майже на рівні минулого року", - зазначив Мельчуцький.

Нагадаємо, керівництво ДСНС у середині травня відзвітує по перевірці пожежної безпеки громадських закладів.