ua en ru

На дорогах Києва утворилися численні затори

На дорогах Києва утворилися численні затори Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

Рух ускладнено у центральній частині Києва

У Києві сьогодні ввечері, 17 жовтня 2018 року, утворилися численні затори на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Google Maps.

На правому березі Києва затори спостерігаються на Оболоні. Зокрема, в районі станції метро "Героїв Дніпра" перекрито рух, а в районі "Мінської" і "Почайної" рух ускладнено. Пробки також утворилися на проспекті Степана Бандери, на вул. Автозаводська, вул. Вишгородська, вул. Семена Скляренка.

Крім того, ускладнено рух на Великій Окружній дорозі, в районі Шулявського шляхопроводу, на Лук'янівці. Також затори спостерігаються на Подолі. Зокрема ускладнений рух на вул. Набережно-Лугова, на Набережному шосе, в районі станції метро "Контрактова площа", на вул. Глибочицька.

Також ускладнено рух на проспекті Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, на Хрещатику, вул. Саксаганського, вул. Жилянській, бульварі Лесі Українки, бульварі Дружби Народів, в районі станцій метро "Арсенальна", "Олімпійська", "Площа Льва Толстого", "Дружби Народів", "Театральна", "Хрещатик".

Також пробки утворилися на мосту Метро і Північному мосту.

На лівому березі Києва рух ускладнено на Троєщині, Воскресенці, Позняках, в районі станцій метро "Дарниця", "Лівобережна", "Чернігівська", "Бориспільська", в районі Дарницької площі і на Дніпровській набережній.

На дорогах Києва утворилися численні затори

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві на 17 вулицях дозволили їздити зі швидкістю руху до 80 км/год.

Також повідомлялося, що в Україні починаючи з 16 жовтня 2018 року поліція починала штрафувати водіїв за перевищення швидкості.