ua en ru

Допит Януковича не відкрив нових обставин справи, - прокурор

Допит Януковича не відкрив нових обставин справи, - прокурор Фото: сьогодні відбувся допит Віктора Януковича

Сьогодні відбувся допит Віктора Януковича

Допит Віктора Януковича, екс-предизента України, не відкрив нових обставин справи щодо розстрілів на Майдані. Про це заявив прокурор Олексій Донський, повідомляє "Радіо Свобода".

"Дійсно, нових обставин ми не отримали, ми розуміли, що на наші питання він відповідатиме "не пам’ятаю" або "не знаю", однак деякі питання нас дуже здивували", - заявив він.

За словами прокурора, на допиті Янукович не повідомив яким чином дізнався про розстріли на Майдані.

"Бачите, щодо нападу він пам’ятає, а те, що стосується безпосередньо розстрілу на Майдані, він взагалі не пам’ятає. Будучи президентом, знаючи про те, які події відбуваються на Майдані, прокидається, не повідомляючи, де; яким чином був обізнаний про ці розстріли, також не повідомляється. Велика справа була зроблена судом не тільки щоб зрозуміти, що він скаже, а для того, щоб побачити його відношення до цього", - зазначив Донський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні відбувся допит Януковича. Наступне засідання, на якому допитають Станіслава Шуляка, екс-командувача внутрішніми військами Міністерства внутрішніх справ України, перенесли на 2 грудня.