ua en ru

У Донецькій області затримали прокурора, який отримав хабар за закриття кримінальної справи

У Донецькій області затримали прокурора, який отримав хабар за закриття кримінальної справи Фото: в Донецкій області на хабарі затримали прокурора (ssu.gov.ua/)

Правоохоронці затримали керівника одного з відділів Краматорської окружної прокуратури Донецької області через вимагання хабаря. Зловмисник обіцяв місцевому фермеру закрити кримінальне провадження.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу СБУ.

"Прокурор оцінив у 50 тисяч гривен закриття справи та не притягнення фермера до кримінальної відповідальності за самовільне захоплення земельної ділянки. За цю суму посадовець також обіцяв у подальшому не створювати перешкод фермеру у веденні підприємницької діяльності", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали прокурора в службовому кабінеті під час отримання хабаря.

Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

У Донецькій області затримали прокурора, який отримав хабар за закриття кримінальної справиФото: в Донецькій області прокурора затримали на хабарі (ssu.gov.ua)