ua en ru

У Донецькій області на хабарі затримали голову одного з судів

У Донецькій області на хабарі затримали голову одного з судів Фото: Національне антикорупційне бюро України (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Суддя отримав хабар за непритягнення до адміністративної відповідальності

Детективи Національного антикорупційного бюро України та поліцейські затримали на хабарі голову однієї з міських судів Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ.

Повідомляється, що правоохоронці викрили та затримали одразу після отримання хабара голову однієї з міських судів Донецької області. Також затримано адвоката, який був посередником.

За версією слідства, суддя і адвокат отримали хабар за винесення рішення про непритягнення до адміністративної відповідальності. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила на хабарі державного виконавця в Харківській області. За даними слідства, службовець вимагав більше 8 тис. гривень від місцевого жителя за припинення розшуку автомобіля, на який накладено арешт. Виконавця затримали у службовому кабінеті під час одержання всієї суми хабара.