ua en ru

У Харківській області СБУ викрила на хабарі державного виконавця

У Харківській області СБУ викрила на хабарі державного виконавця Фото: СБУ

Чиновник вимагав більше 8 тис. гривень від місцевого жителя

В Харківській області Служба безпеки України (СБУ) викрила на хабарі державного виконавця. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою і Національною поліцією викрили на хабарі начальника одного з міських районних відділів Державної виконавчої служби Харківської області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, оперативники СБУ встановили, що службовець вимагав більше 8 тис. гривень від місцевого жителя за припинення розшуку автомобіля, на який накладено арешт.

Так, правоохоронці затримали начальника відділу по ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України у службовому кабінеті під час одержання всієї суми хабара.

Наголошується, що затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання співробітникові виконавчої служби захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове слідство.

#СБУ викрила на хабарі державного виконавця у Харківській області Співробітники Служби безпеки України спільно з військ...

Опубліковано Служба безпеки України 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області слідчого одного з районних відділів Національної поліції затримали на хабарі.