ua en ru

У Донецькій області троє рибалок зникли у відкритому морі

У Донецькій області троє рибалок зникли у відкритому морі Фото: рятувальники на човні (dsns.gov.ua)

Пошуки чоловіків результатів наразі не дали

У Донецькій області тривають пошуки трьох рибалок, які зникли у відкритому морі. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, рятувальникам стало відомо, що у с. Бердянське Волноваського району Донецької області о 7:30 28 вересня у відкрите море на легкомоторному човні вийшли троє рибалок. Близько 12:00 човен зник за обрієм.

"Протягом 29 вересня проводилися пошуково-рятувальні роботи в акваторії Азовського моря та вздовж узбережжя. Пошуки результатів наразі не дали. Всього до пошуків залучено 19 осіб та 6 одиниць техніки", - доповіли у відомстві.

Там також уточнили, що в пошукових роботах залучені представники Головного управління ДСНС, рятувальної аварійно-водолазної служби Маріупольської міської ради, Національної поліції, Ялтинської рятувальної аварійно-водолазної станції №7 та відділення прикордонної служби "Ялта".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області водолази і рятувальники вже другу добу шукають зниклого 33-річного рибака. Чоловік 1984 року народження пішов на рибалку на місцеве приватне озеро і не повернувся. Рятувальники виявили на березі озера лише його гумові чоботи.