ua en ru

У Донецькій області поліція запобігла диверсії поблизу траси

У Донецькій області поліція запобігла диверсії поблизу траси Фото: поліція (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Невідомі особи зробили закладку вибухівки, але не встигли нею скористатися

В Донецькій області Національна поліція запобігла диверсії поблизу траси в Маріїнському районі. Про це повідомляє прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України у Facebook.

"Завдяки пильності правоохоронців вдалося уникнути можливих жертв у автошляху, що проходить між містом Курахове і селом Успенівка Мар'їнського району Донецької області. Невідомі особи зробили закладки боєприпасів і вибухівки, але не встигли нею скористатися", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до працівників Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполиции надійшла інформація про те, що в лісосмузі поблизу села Успенівка знаходиться схрон зброї.

Під час перевірки оперативники УДВБ НПУ з допомогою металошукача виявили в лісосмузі недалеко від траси, яка йде від міста Курахове, замасковану схованку диверсійний.

Наголошується, що 2 гранати РГД-5, 2 гранати Ф-1, 5 запалів УЗРГМ-2, 780 патронів калібру 5,45 і 400 грам тротиловою шашки невстановлені особи упакували в картонну коробку і сховали "до певного часу".

На місце знахідки викликали слідчо-оперативну групу Мар'їнського відділу поліції та вибухотехніків. За фактом події слідчими вирішується питання про правову кваліфікацію події. Триває слідство.

У МАР'ЯНА ЇНСЬКОМУ РАЙОНІ ПОБЛИЗУ ТРАСИ ЗЛОВМИСНИКИ ГОТУВАЛИ ДИВЕРСІЮ (ФОТО) ЗАВДЯКИ ПИЛЬНОСТІ ПРАВООХОРОНЦІВ ВДАЛОСЯ УНИКН...

Опубліковано Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали мешканця Макіївки, який займався розвідкою для так званої "республіканської гвардії" терористичної організації ДНР.