ua en ru

У Донецькій області патруль місії ОБСЄ потрапив в аварію

У Донецькій області патруль місії ОБСЄ потрапив в аварію Фото: спостерігачі ОБСЄ (flickr.com/osce)

ДТП сталася між населеними пунктами Карлівка і Орлівка

Патруль Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі та машини Збройних сил України 12 жовтня потрапили в дорожньо-транспортну пригоду між населеними пунктами Карлівка і Орлівка (Донецька область). Про це повідомляє СММ ОБСЄ в Facebook.

"У четвер, 12 жовтня, в 11:30, між Карлівка і Орловкой відбулося невелике дорожньо-транспортна пригода за участю патруля СММ і машини ВСУ. Обійшлося без травм. Патруль СММ продовжив свій рух за планом. Більш детальна інформація буде опублікована в нашому щоденному звіті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики на Донбасі продовжуют перешкоджати роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Повідомляється, що бойовики продовжують влаштовувати збройні провокації на лінії розмежування, що створює перешкоди роботі патрулів ОБСЄ. Зокрема, напередодні при так званому дзеркальному сходження патрулів по дорозі Світлодарськ-Дебальцеве група, яка висунулася з боку підконтрольній території, дісталася до середини "сірої зони" і ще протягом 20-25 хвилин чекала прибуття відповідної групи з боку окупованих районів.