ua en ru

У Донецькій області скасували заїзд дітей після обстрілу табору бойовиками

У Донецькій області скасували заїзд дітей після обстрілу табору бойовиками Фото: Микола Кулеба

Дитячий табір знаходиться в 20 кілометрах від лінії розмежування

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба заявив, що у Донецькій області скасували заїзд дітей в табір, який вночі був обстріляний бойовиками. Про це повідомляє "112 Україна".

"У табір планували заїзд, але мені повідомили, що заїзд дітей скасовано. Вони зараз шукають інші табори, які приймуть дітей і в цьому році заїзду не буде", - заявив Кулеба.

За його словами, табір у селі Зелений Гай Волноваського району знаходиться в 20 кілометрах від лінії розмежування і бойовики спеціально обстрілюють подібні об'єкти.

"Навмисно ціляться, знають, що планується заїзд дітей - для того, щоб дестабілізувати ситуацію. Думаю, жодна з областей не допустить розміщення дітей в 30-км зоні", - резюмував уповноважений президента з прав дитини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волноваському районі в результаті обстрілу бойовиками пошкоджено будівлю одного з дитячих таборів в селі Зелений Гай. Під час обстрілу на території табору, крім охоронців, нікого не було. Перший заїзд дітей планувався в червні 2017 року.