ua en ru

У Донецькій області виявили арсенал вибухівки та зброї виробництва РФ

У Донецькій області виявили арсенал вибухівки та зброї виробництва РФ Фото: зброя (facebook.com/ato news)

Правоохоронці виявили арсенал вибухівки, вогнепальної зброї і боєприпасів

У Донецькій області правоохоронці виявили арсенал вибухівки та зброї виробництва Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Арсенал вибухівки, вогнепальної зброї і боєприпасів виявили правоохоронці Донецької області за минулу добу. Зброя та вибухівка були виявлені в покинутій будівлі населеному пункті Новотроїцьке під час реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби та за їх участю спільно з співробітниками СБУ, Нацполіціі і ДФС України в Донецькій області ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, виявити вибухівку вдалося за допомогою службової собаки прикордонників.

У схованці знаходились боєприпаси російського виробництва. Зокрема, в будинку було знайдено тротил, 4 протитанкові міни, більш 200 патронів, 44 запалів електродетонаторів, 15 детонаторів для протитанкових мін, 7 ручних гранат, 3 міни, протитанкову керовану ракету і т.п.

altaltaltaltalt

Фото: в Донецькій області виявили арсенал (dpsu.gov.ua)

Відзначається, що арсенал боєприпасів був переданий представникам Нацполіціі. До ОП ГУНП України в Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області поліція вилучила у місцевого жителя арсенал зброї та боєприпасів.