ua en ru

У Донецькій області у місцевого жителя вилучили арсенал зброї

У Донецькій області у місцевого жителя вилучили арсенал зброї Фото: граната (nastol.com.ua)

У жителя Торецька вилучили дві бойові гранати і майже 400 патронів

У Донецькій області у жителя Торецька вилучили дві бойові гранати і майже 400 патронів. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що в рамках спецоперації поліцейські отримали інформацію про те, що 31-річний житель зберігає будинку вибухонебезпечні предмети. Під час перевірки, що зазначена інформація не підтвердилася. Правоохоронці вилучили припаси. Відносно порушника відкрито кримінальне провадження.

Так, при огляді під підлогою в будинку раніше судимого жителя с. Залізне, були знайдені ретельно заховані гранати типу РГД-5 і 377 патронів. За словами порушника небезпечні предмети він знайшов і вирішив залишити собі.

Правоохоронці направили на експертизу вилучені вибухонебезпечні предмети. За фактом події порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

У мешканця прифронтового Торецька вилучено дві бойові гранаті та майже чотири сотні набоїв У рамках спецоперації поліце...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 30 листопад 2017 р.