ua en ru

У Донецькій області у двох громадян вилучили гранати

У Донецькій області у двох громадян вилучили гранати Фото: поліція (УНІАН)

Одну з гранат поліція виявила, прибувши за викликом на сімейний конфлікт

Поліція Покровської оперативної зони в Донецькій області виявила гранати у двох громадян. Про це повідомило управління Національної поліції в Донецькій області на своїй сторінці в Facebook.

"Гранату Ф-1 було виявлено авдіївськими правоохоронцями у 34-річного перехожого, який розгулював містом із небезпечним предметом у кишені. А гранату РГД-5 - у 46-річного мешканця Добропільського району. Прибувши за викликом на сімейний конфлікт, співробітники групи реагування патрульної поліції в будинку під батареєю виявили боєприпас", - заявили в поліції.

Профілактика в Покровську: поліція вилучила боєприпаси та притягнула до відповідальності порушників правил дорожнього ру...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 22 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 21 жовтня в Службі безпеки України повідомили, що співробітники СБУ спільно з Національною поліцією вилучили у Святошинському районі Києва велику кількість вогнепальної зброї та боєприпасів.

Правоохоронці встановили, що житель столиці організував бізнес із продажу зброї та боєприпасів під виглядом інтернет-магазину з реалізації військових аксесуарів та спорядження.