ua en ru

У Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасів

У Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасів Фото: вилучені боєприпаси в Києві (прес-центр СБУ)

Зловмисник збував боєприпаси і комплектуючі до вогнепальної зброї, зокрема привезені з зони АТО

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією вилучили у Святошинському районі столиці велику кількість вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зокрема правоохоронці встановили, що житель столиці організував бізнес із продажу зброї та боєприпасів під виглядом інтернет-магазину з реалізації військових аксесуарів та спорядження.

"Зловмисник збував боєприпаси та комплектуючі до вогнепальної зброї, у тому числі привезені з району проведення антитерористичної операції (АТО), клієнтам із усіх регіонів України", - йдеться в повідомленні.

Як доповіли у відомстві, під час проведення обшуків за місцем проживання та в гаражному приміщенні зловмисника оперативники спецслужби виявили три автомати Калашникова, два карабіни, пістолет "ТТ", два пістолети системи "Наган", сигнальний пістолет, два глушники, оптичний снайперський приціл та майже чотири з половиною тисячі набоїв різного калібру.

У Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасівУ Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасівУ Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасівУ Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасівУ Києві СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасів

Фото: вилучені боєприпаси в Києві (прес-центр СБУ)

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу, тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою зі зброєю.