ua en ru

У Донецькій області двоє жителів підірвалися на вибуховому пристрої, - Жебрівський

У Донецькій області двоє жителів підірвалися на вибуховому пристрої, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (uacrisis.org)

Постраждалих доправили до лікарні, стан їхнього здоров’я лікарі оцінюють як середнього ступеню важкості

Двоє жителів підірвалися на вибуховому пристрої поблизу села Березове Донецької області. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

"О 9:40 у сірій зоні поблизу Березового під час очікування автобусу підірвалися на вибуховому пристрої 51-річний чоловік та 62-річна жінка. Вони зайшли у лісосмугу, незважаючи на встановлені там таблички "Міни" і в результаті вибуху отримали рвані рани голови, спини та ніг. Українські прикордонники надали їм первинну медичну допомогу та викликали швидку", - написав Жебрівський.

Він уточнив, що постраждалих доправили до центральної районної лікарні Волновахи. Стан їхнього здоров’я лікарі оцінюють як середнього ступеню важкості.

Ще двох людей скалічила війна, яку приніс нам рускій мір. Як доповідають мені прикордонники, о 9:40 у сірій зоні поблизу...

Опубліковано Павлом Жебрівським 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в прес-центрі антитерористичної операції (АТО) заявили, що бойовики в ніч на 22 серпня обстріляли Красногорівку Мар'їнського району Донецької області, загорілися житлові будинки.