ua en ru

У Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житловий квартал Авдіївки

У Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житловий квартал Авдіївки Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

В результаті обстрілу ніхто не постраждав

В Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житловий квартал Авдіївки. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Авдіївка. Прильоту міни на вулицю Спортивний, 1-р.", - повідомив Жебрівський.

Як повідомляє голова місцевої Військово-цивільної адміністрації Павло Малихін, за даною адресою пошкоджено будівлю. Він додав, що в результаті обстрілу ніхто не постраждав.

Повідомляється, що на місці працюють аварійно-будівельні загони Державної служби України з надзвичайних ситуацій з Сумської області.

Авдіївка. Прильот міни на вулицю Спортивну, 1-р. Як доповідає голова тамтешньої ВЦА Павло Малихін, за даною адресою...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області в результаті обстрілу з боку бойовиків селища Верхнеторецкое в суботу, 2 грудня, 31-річна місцева жителька отримала поранення.

"Сьогодні близько 10:00 ранку селище Верхнеторецкое Ясинуватського району зазнав черговий обстріл з боку бойовиків. В цей час потерпіла перебувала на вулиці Жовтневій біля магазину "Хуторок". Поранені госпіталізовані в лікарню в місто Торецьке", - йдеться в повідомленні поліції Донецької області.